06-50562411 info@sylviabrandse.nl
Selecteer een pagina

Zangworkshop op locatie

Wij bieden een zangworkshop op locatie. De duur van deze workshop kan variëren van 1 tot 2,5 uur afhankelijk van het type bijeenkomst en de grote van de groep. In overleg kunnen we ook de insteek van de workshop afstemmen. Denk hierbij aan ‘teambuilding’, ‘lichamelijk bewustzijn’, ‘mindfulnes’, ’plezier / ontspanning’, of ‘creativiteit’.

Workshop zingen

Zingen begint bij bewustwording van en controle over het gebruik van je stem, oren en je houding. Zingen is heerlijk om te doen en heeft ook nog eens een bijzonder positief effect op de manier waarop jij jezelf presenteert in het dagelijks leven en je zelfvertrouwen.

De workshop is bedoeld voor zangers maar ook absoluut voor deelnemers die graag (willen) zingen. De methodes die gebruikt worden in de workshop sluiten aan bij het niveau van de deelnemer. Hierbij is het niet gezegd dat iemand die vaak zingt persé verder is. Het gaat om je eigen stap en hoe je al dan niet in staat bent je eigen stemklank te volgen.

Zangworkshop locatiesZangworkshop locaties

We kunnen op elke locatie in Nederland onze workshops doen. Dus je kunt zelf een fijne locatie kiezen en wij komen dan daar naar toe. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het een besloten ruimte is, dus geen doorlopend publiek. Kijk bijvoorbeeld eens op http://www.locaties.nl/ voor een overzicht van mooie locaties in Nederland.

 

Sylvia Brandse ZangeresEven voorstellen: Sylvia Brandse – Zangeres, zangcoach

Sylvia Brandse wist vanaf haar 8e al dat ze zangeres wilde worden. Naast de verschillende formaties zoals o.a. Ruud Jansen Band, Dukes of Soul, Boombox, C-Right en haar eigen band Special Brand, heeft Sylvia ook in diverse dinnershows gezongen. De ervaring die zij heeft opgedaan tijdens optredens van kleine sfeervolle bruiloften en ceremonies tot grote zakelijke recepties en bedrijfsfeesten, maar ook buitenpodia en theaters heeft Sylvia gemaakt tot een allround zangeres. Sylvia geeft ook zangles in Wijk aan Zee.

 

Meer weten? Aanvraag doen? Stuur ons formulier in:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.