06-50562411 info@sylviabrandse.nl
Selecteer een pagina

Meerstemming leren zingen voor bands

Wil je leren hoe je meerstemmig kunt zingen in een band? Dan ben je bij zangcoach Sylvia Brandse aan het juiste adres. Zij kan je helpen om je stem te laten samenklinken met die van andere bandleden en om je eigen partij te zingen in verschillende muziekstijlen. Of je nu pop, rock, jazz, soul of blues wilt zingen, Sylvia Brandse heeft de ervaring en de kennis om je te begeleiden.

Zingen in een band is een leuke en uitdagende manier om je muzikaliteit te ontwikkelen. Je leert niet alleen je stem te gebruiken, maar ook te luisteren naar de andere instrumenten en zangers. Je leert hoe je je stem kunt inzetten om de sfeer en de boodschap van een lied over te brengen. Je leert ook hoe je je stem kunt beschermen en verzorgen, zodat je lang en gezond kunt blijven zingen.

Als je interesse hebt om meerstemmig te leren zingen in een band, neem dan contact op met Sylvia Brandse via haar website of via haar telefoonnummer. Zij zal je graag meer informatie geven en een proefles inplannen. Zingen in een band is een geweldige ervaring die je niet wilt missen. Schrijf je dus snel in en ontdek de mogelijkheden van je stem!

Sylvia Brandse ZangeresEven voorstellen: Sylvia Brandse – Zangeres, zangcoach

Sylvia Brandse wist vanaf haar 8e al dat ze zangeres wilde worden. Naast de verschillende formaties zoals o.a. Ruud Jansen Band, Dukes of Soul, Boombox, C-Right en haar eigen band Special Brand, heeft Sylvia ook in diverse dinnershows gezongen. De ervaring die zij heeft opgedaan tijdens optredens van kleine sfeervolle bruiloften en ceremonies tot grote zakelijke recepties en bedrijfsfeesten, maar ook buitenpodia en theaters heeft Sylvia gemaakt tot een allround zangeres. Sylvia geeft ook zangles in Wijk aan Zee.

Meer weten? Aanvraag doen? Stuur ons formulier in:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.