06-50562411 info@sylviabrandse.nl
Selecteer een pagina

Zangles Beverwijk

Zingen, zingen en nog eens zingen! Dat is wat we in de zangles doen.  Ik kom bij je langs in Beverwijk voor de zangles. Je wordt creatief uitgedaagd en gaat met heel veel plezier en zonder gêne zingen in je eigen woonkamer of andere geschikte plek naar keuze.  We kunnen ook afspreken in Wijk aan Zee. Tijdens het lesgeven kijk ik zoveel mogelijk naar de persoon die voor me staat. Wat wil jij leren en waar kan ik je het beste mee helpen? Want elke stem en elke zanger is anders. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je plezier hebt tijdens het zingen. Daarnaast leren we stapsgewijs de basis van goede stembeheersing en werken we aan hoe je je kunt uiten via muziek. Al oefenend zorgen we ervoor dat je techniek steeds beter wordt en daardoor het zingen steeds leuker!

Een greep uit de dingen die we bij zangles doen:
– Oefenen op goede ademsteun waardoor je meer volume met je stem kunt maken en bijvoorbeeld noten langer aan kunt houden
– Vergroten van je stembereik
– Tekst-interpretatie: Waar gaat het liedje over? Welk verhaal wil je met deze muziek vertellen?
– podiumvrees overwinnen
– grenzen verleggen, oordelen loslaten en uit je comfortzone komen
– vrijer worden in je stemgebruik en expressie
– energie krijgen van zingen
– zangtechniek
– meerstemming zingen
– nieuwe stijlen zingen

Sylvia Brandse Zangeres

Even voorstellen: Sylvia Brandse – Zangeres, zangcoach

Sylvia Brandse wist vanaf haar 8e al dat ze zangeres wilde worden. Naast de verschillende formaties zoals o.a. Ruud Jansen Band, Dukes of Soul, Boombox, C-Right en haar eigen band Special Brand, heeft Sylvia ook in diverse dinnershows gezongen. De ervaring die zij heeft opgedaan tijdens optredens van kleine sfeervolle bruiloften en ceremonies tot grote zakelijke recepties en bedrijfsfeesten, maar ook buitenpodia en theaters heeft Sylvia gemaakt tot een allround zangeres.

Meer weten? Aanvraag doen? Stuur dit formulier in:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.