06-50562411 info@sylviabrandse.nl
Selecteer een pagina

Zingen is je passie en je wilt je stem naar een hoger niveau tillen. Ik kom graag naar je toe in Beverwijk voor een zangles op maat. Ik daag je uit om je creativiteit en expressie te vergroten en om vrij en vol vertrouwen te zingen in je eigen vertrouwde omgeving of een andere locatie die je prettig vindt. We kunnen ook afspreken in Wijk aan Zee. Ik stem mijn lesmethode af op jouw persoonlijke wensen en doelen. Wat zijn je sterke punten en waar wil je aan werken? Want elke stem en elke zanger heeft zijn eigen karakter en stijl. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je geniet van het zingen. Daarnaast leer je de fijne kneepjes van goede stemtechniek en hoe je je kunt inleven in de muziek. Door te oefenen verbeter je je stemkwaliteit en vergroot je je zangplezier!

Een greep uit de dingen die we bij zangles doen:
– Oefenen op goede ademsteun waardoor je meer volume met je stem kunt maken en bijvoorbeeld noten langer aan kunt houden
– Vergroten van je stembereik
– Tekst-interpretatie: Waar gaat het liedje over? Welk verhaal wil je met deze muziek vertellen?
– podiumvrees overwinnen
– grenzen verleggen, oordelen loslaten en uit je comfortzone komen
– vrijer worden in je stemgebruik en expressie
– energie krijgen van zingen
– zangtechniek
– meerstemming zingen
– nieuwe stijlen zingen

Sylvia Brandse Zangeres

Even voorstellen: Sylvia Brandse – Zangeres, zangcoach

Sylvia Brandse wist vanaf haar 8e al dat ze zangeres wilde worden. Naast de verschillende formaties zoals o.a. Ruud Jansen Band, Dukes of Soul, Boombox, C-Right en haar eigen band Special Brand, heeft Sylvia ook in diverse dinnershows gezongen. De ervaring die zij heeft opgedaan tijdens optredens van kleine sfeervolle bruiloften en ceremonies tot grote zakelijke recepties en bedrijfsfeesten, maar ook buitenpodia en theaters heeft Sylvia gemaakt tot een allround zangeres.

Meer weten? Aanvraag doen? Stuur dit formulier in:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.